• Nedavno
Ručno link Lančana Vitla, Ručno Rotirajući Čelična Lančana plug-in Vitlo s lancem od марганцевой postali G80, Pogodno za podizanje i transport Dizajna,0,75 tona,1,5 m

Ručno link Lančana Vitla, Ručno Rotirajući Čelična Lančana plug-in Vitlo s lancem od марганцевой postali

HRK 59.40
Količina robe
Prisutan

●MATERIJAL : Podizanje krug je napravljena od pocinčanog марганцевой postali G80 s visokim intenzitetom, visoke čvrstoće i dugim vijekom trajanja Od gumenih ručkom za sigurno hvatanje i jednostavniju upotrebu, jednostavan za rukovanje i održavanje. ●ODLIČNE KARAKTERISTIKE : Сверхпрочная dizajn, dizajn od legiranog čelika, za snagu i izdržljivost.Pomoću tankog prilagođenog храповика može obavljati i najmanji pokret s maksimalnim naporom. ●NOSIVOST : Ova podizanje vitlo s uređajem za dizanje remenice pruža nosivosti 0,75-1 tona za teške uvjete primjene i 1.5/3/6 metar, visina dizanja za dovoljno zazora. ●AUTOMATSKA KOČNICA : S sigurno okreće kukom na 360 stupnjeva iznad i ispod i automatskog kočenja omogućuje jednostavno upravljanje opterećenjem. ●EKONOMSKI I KORISTAN : Fleksibilan u korištenju, odličan alat za zatezanje i učvršćivanje garaža, radionica, poljoprivredi, šumarstvu, hortikulturi, pejzažnom uređenju i sl. Veličina : 1,5 m | Boja : 0,75 tona.

Ostale značajke

naziv proizvoda:
Lančani lift :
Nosivost:
0,75 t/1 t :
Dužina Kruga:
1,5 m/3 m/6 m :
Lančani marsh:
Mangana čelik :
Promjer kruga:
Paket Uključuje:
1x Polužnog Lift :
1. Preopterećenja je strogo zabranjeno :
2. Strogo je zabranjeno raditi s energijom, osim radne snage :
3. Prije upotrebe,uvjerite se da je stroj netaknut, передаточная dio i podizanje krug glatka,a stanje praznog hoda normalno :
Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Ako imate bilo kakvih pitanja,molimo, kontaktirajte nas i na vrijeme, a mi обслужим vas što je prije moguće! :

Najbolje ponude