• Nedavno
ХАРОН Prijenosni Ručno Tajnih Lančanog Blok, 10-noga Tajnih s ručnim Lančani Blok, Težina 1 tona Primjenjuje se u postrojenjima Garažna radionica

ХАРОН Prijenosni Ručno Tajnih Lančanog Blok, 10-noga Tajnih s ručnim Lančani Blok, Težina 1 tona Primjenjuje

HRK 192.60
Količina robe
Prisutan

●ČVRSTA KONSTRUKCIJA : Izrađen od ugljičnog čelika visoke tvrdoće, противоударной i антиокислительной, pogotovo siguran kuka ima kvaka i može se rotirati za 360°, bez ikakvih ograničenja, što je lako za rukovanje. Nosivosti od 0,5 odnosno ●DIZAJN HUMANIZACIJA : Jednostavna konstrukcija, mala veličina i jednostavan za nošenje.Osim toga, njegova olovka ima нескользящую gumenu masku s posebnom teksturom, ona эргономична i olakšava upravljanje ovom рычажной lančani vitlom. ●POCINČAN KRUG 3 M : Kada nosivosti od 0,5 Tona i duljine 3 m u krugu ima dovoljno jaku napetost i intenziteta da uzrokuje deformacije.Ručno krugu od nehrđajućeg čelika koji je vrlo otporan na koroziju i trošenje. ●Visoke KVALITETE KOČNICA : Kvalitetna kočnica ga čini stabilnim i u velikoj mjeri štiti vašu sigurnost tijekom rada i pomaže da se spriječi porast teret koji prelazi nominalni kapacitet, za dodatnu sigurnost i sprečavanje oštećenja. ●ŠIROKU PRIMJENU : zbog stabilne opterećenje može široko koristiti u prometu, graditeljstvu i drugim područjima za podizanje tereta i tereta drag, a također je idealno za prijenosno upotrebu u radionicama, garažama, u tvornici.Specifikacija : Naziv : Okrugli ručni tali s kruga Promjera kruga : 6 mm Materijal oprema : mangana čelik Materijal lanca : G80 Rated težina uspona : 500 (kg) Standardna visina dizanja : 2,3 mm Maksimalna nosivost : od 0, 5 tona, Visina dizanja : 3 m U paketu : 1 x Ručna lančana tajnih Napomena : 1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.O usluzi : Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem e-maila.Predstavićemo.

Ostale značajke

Naslov:
Okrugli Ručne Lančane Lifta
promjer kruga:
6 mm
Materijal pribor:
Mangana čelik
Chain Material:
G80
Nazivna težina uspona:
500 (kg)
Standardna visina dizanja:
2,3 m
Maksimalna Nosivost:
0,5 tona
Visina dizanja:
3 Metra
U isporuku je uključeno:
1 x Ručna Lančana tal :
1. Molim vas, dopustite 1-3 mm pogreške zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. :
2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molim, uzmi ovaj kao standard. :
O službi:
Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem e-maila. Predstavićemo :

Najbolje ponude