• Nedavno
Ručne Lančane Lifta CHARON, Ručno Mali Lift Lančanog Blok s Poklopcem od nehrđajućeg čelika 304/Dvostruki Kočioni Konstrukcijom/ Kruga G80/Kaljeno Kukom

Ručne Lančane Lifta CHARON, Ručno Mali Lift Lančanog Blok s Poklopcem od nehrđajućeg čelika 304/Dvostruki

HRK 143.10
Količina robe
Prisutan

●Ca kućište od nehrđajućeg čelika 304 : ca kućište sa zaštitom od pada ima visoku otpornost na habanje i štiti unutarnju strukturu za trajnost. ●Dvostruki dizajn kočnice : Interna dvostruki dizajn kočnice siguran i pouzdan. ●U krugu od марганцевой postali G80 : pocinčani ručno munja, kaljeni i pročišćena s jakim натяжением. ●противооткатный kuka od 304 nehrđajućeg čelika : Gornji i donji kuke vodilice lanca izrađene od kuke od legiranog čelika i sadrže противооткатные kopče. ●Zahvaljujemo vam na odabiru i kupnji naših proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata i da će pokušati učiniti sve što je moguće, pomoći vam riješiti problem.Specifikacija : Naziv : Tali s okruglog ručni kruga Materijal : Nehrđajući čelik 304 Težina uspona : 500 (kg) Standardna visina dizanja : 2,5 mm Maksimalna nosivost : od 0, 5 tona, Visina dizanja : 3 m Popis pakiranja : 1 x Lančani tali s kruga Lock Hand-to je efikasan i svestran ručno podizanje,što može široko koristiti za instalaciju opreme,porastu objekata,brodogradnji,proizvodnji električne energije,e-pošti i telekomunikacijama,transportu,građevinarstvu,rudarstvu i drugim područjima vuče mehaničkih dijelova,posebno pri manjim operacijama na velikim visinama, u području Jedinstvene prednosti rada i različitih kutova vuče.posebnost : u Krugu od legiranog čelika.Kompaktna veličina i korištenje lako blok starleta u ograničenom prostoru.Jednostavno rukovanje i održavanje,kao i visoka efikasnost rada.Pogodan za radionice,gospodarskih dvorišta,tvornice i sl.

Ostale značajke

Naslov:
Okrugli Ručne Lančane Lifta
Materijal:
Nehrđajući Čelik 304
Nazivna težina uspona:
500 (kg)
Standardna visina dizanja:
2,5 m
Maksimalna Nosivost:
0,5 tona
Visina dizanja:
3 Metra
Popis paketa:
1 x Lančana brava :
Ručne lančane lifta-to je učinkovit i univerzalni ručni lift koji može široko koristiti u instalaciji opreme,porastu objekata,brodogradnji,proizvodnji električne energije,e-pošti i telekomunikacijama,transportu,građevinarstvu,rudarstvu i drugim područjima strojarstva. :
Lice:
U krugu od legiranog čelika. :
Kompaktna veličina i korištenje lako blok starleta u ograničenom prostoru. :
Jednostavno rukovanje i održavanje,kao i visoka efikasnost rada. :
Pogodan za radionice,gospodarskih dvorišta,tvornice i sl. :

Najbolje ponude